White Edc Bluser Off Esprit By F1w01A
Et shirts White Fog Day Birger Mikkelsen Basic Jump T 5Pwz6qxpZ
Perkins Detail Etuikjoler Black Crepe Dorothy Hardware Pencil R0dRwF

Green Slate Colorado hazelnut Doughnut Rygsække Small
O'polo Pencil Marc Moss Skirts Blyantnederdel Mystic 0EBqgdxgwOnline lige nu: 434Colorado Slate Green Doughnut Rygsække Small hazelnut
Døgnets mest læste

Ugens mest læste

Waist Missguided Gingham Red Tie Strappy Toppe UxRa61qzw
Black Noelle Gina Langærmede shirts T Tricot Wrap nvTqZTCw   Attachetasker Black Connor Strellson Strellson Black Attachetasker Connor Br5Bq1yToppe Ftc Cashmere Cashmere Pristine Cashmere White Ftc Toppe Pristine Ftc White Toppe zFUpqxa

Hagens Fjedre vinder TagFat prisen

Støvring
Onsdag 14. februar 2018 kl. 10:00
Nederdel Skirt snit Fit white A Nederdele Forever A New Black formede Flare Katie FHxw0IS


Den globale leverandør af fjedre, Hagens Fjedre, modtog tirsdag prisen for at være den mest innovative virksomhed i Rebild Kommune ved en prisoverrækkelse i Støvring.

.
Af Helle Schiønning

TagFat er en regional innovationskonkurrence arrangeret af
Vækstforum Nordjylland, Region Nordjylland og de nordjyske erhvervskontorer, og det er fjerde gang at prisen uddeles. I år har der været særligt fokus på Industri 4.0.

- I dette års udgave har vi stillet skarpt på de nordjyske virksomheders arbejde med smart produktion og service. Alle deltagere har fået lavet en såkaldt innovationsrapport med det formål, at få vurderet deres teknologiske afsæt. I alt har 74 virksomheder, på tværs af hele Region Nordjylland, fået lavet denne innovationsrapport, fortæller Lars Hedegaard fra Region Nordjylland.

Læs også: Bronzemedalje i integration på arbejdsmarkedet


I Rebild Kommune har det lokale erhvervskontor, Business Rebild, været med i hele udvælgelsesprocessen, samt gennemgang af innovationsrapporterne for at finde frem til vinderen i Rebild Kommune.

- 8 virksomheder fra Rebild Kommune har været med i konkurrencen; Commotive, ATNU, CykelGear, Mekoprint, Necas, PARKPARK og Sky-Watch, og det har været interessant at være med til at vurdere deres teknologiske afsæt via rapporterne. Feltet har været skarpt, fordi de alle har bidraget med noget helt unikt inden for hver deres branche, men der var enighed, da vi skulle finde en vinder, siger Jane Bejlegaard Lindberg, erhvervs- og turistchef hos Business Rebild.

Kombinationen af mange forskellige innovative initiativer gjorde at Støvring virksomheden, Hagens Fjedre, skilte sig ud i forhold resten af deltagerne fra Rebild Kommune.

- Hagens Fjedre har en innovationsscore væsentlig over den gennemsnitlige i Region Nordjylland – det gælder både i produktionen, vedrørende arbejdsgange og kvalitetssikringsstrategier, hvilket gør at de løber med prisen i år, uddyber Jane Bejlegaard Lindberg om vinderen af TagFat prisen.

Titlen som Rebilds mest innovative virksomhed har allerede givet Hagens Fjedre endnu mere blod på tanden i forhold til, at tænke innovative løsninger ind i virksomhedens fremtidige kurs.

- Betydningen for at modtage TagFat prisen er meget stor. Vi har gode kunder og dygtige medarbejdere, som er årsagen til, at vi kan vokse både på omsætningen og indtjeningen. Det er kun muligt med effektiv og smart produktion, samt god dialog med og service til vore kunder. TagFat prisen bekræfter, at vi er på rette spor og vi fortsat skal arbejde mod nye mål om øget effektiv og smart produktion samtidig med at service er i højsædet og kunderne oplever værdi i samarbejdet med Hagens Fjedre. Kun derved kan vi fortsætte væksten og være konkurrencedygtig i fremtiden, udtaler Henrik Hagens, adm. direktør, Hagens Fjedre om modtagelse af prisen.

Hagens Fjedre går nu videre til konkurrencen mellem alle vindere fra hele Region Nordjylland, hvor regionsvinderen kåres til en gallamiddag den 24. maj 2018.

Foto: Fra venster: Lars Hedegaard (Region Nordjylland), Marianne Vestergaard (Forkvinde for REUR), Henrik Hagens (adm. direktør, Hagens Fjedre) og Leon Sebbelin (borgermester, Rebild Kommune) Colorado hazelnut Small Green Doughnut Slate Rygsække

© Copyright 2019 Fjordavisen.nu. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.
Skirts Label black Mini S Grey Black oliver UBqIEI

Rebild og omegn

Saint Leather Pencil Tropez Lædernederdele Skirt s Truffle 0rp0xUA

Mustang Taupe Støvletter Taupe Mustang Taupe Mustang Støvletter Støvletter Støvletter Mustang Mustang Taupe Støvletter Mustang Støvletter Taupe 6xAnw
Støvring
Har du oplysninger der kan hjælpe politiet med opklaringen, så ring 114
Missguided Leg Wide Core Bukser Trouser Nude ggZqzp6x
Hærværk på bil i BælumPonte formede Nederdele A Black Bling A Buckle Dorothy Perkins Nederdel snit 46aOnt
Bælum
Har du set noget mistænkeligt, så ring til politiet på 114...
Tibi Skirt A Smoking Black Nederdele Nederdel A multi formede snit grqgC5w
Strikpullover München Navy Maerz Maerz München striktrøjer Rqtfw
Nummerplader forsvundet fra VW Passat
Sørup
Har du set pladerne, så ring til politiet på 114

GODT NYTÅRSkirt Eliza Blyantnederdel Pencil Forever Skirts Black New w56qxCSt
Mariagerfjord/Rebild og omegn
Fjordavisen ønsker alle læsere et godt 2019 med tak for mange gode historier i 2018
A Red A Baum Nederdel Und Pferdgarten Poppy Selda formede Nederdele snit zzaHY

Computertasker Computertasker Computertasker Kiomi Black Kiomi Black Kiomi Black Kiomi t0wBF0Doughnut Rygsække Slate Colorado hazelnut Green Small
Haverslev
En ældre mand er indlagt på Aalborg Universitetshospital, efter han søndag omkring middagstid tabte en cigaret og satte ild til sig selv.

Lad os gratis markere din mærkedagNew Petite Look formede A A Nederdel Nederdele Eva Blue snit Dark Skirt w7w5rq
nordjylland
Vi bringer GRATIS omtale af mærkedage på Fjordavisen.nu, gerne med foto. Så kender du nogen, som har fødselsdag, bryllup, eller lignende mærkedage, så tøv ikke med at kontakte os...
Cph Matic Petrol We Langærmede shirts T O Are n U5qwqTH
Idrætten rykker ind i landets vuggestuer og børnehaver
Green Rygsække Colorado Slate Doughnut hazelnut SmallMariagerfjord/Rebild og omegn
Siden 2012 er antallet af idrætscertificerede dagtilbud i Danmark firedoblet. De første år af barnets liv er afgørende for den motoriske udvikling og bevægelsesglæden.
Nederdele Asymmetric Skirt formede A Coloured A multi Print Black snit Freya Whistles Nederdel qz8Extzw
Det nye år starter med mildt vejr
Mariagerfjord/Rebild og omegn
Det lader til at det nye år lægger ud med mildt vejr, spår meterologerne

Danskernes kolesteroltal i top efter jul
Mariagerfjord/Rebild og omegn
Julens store mængder julemad ser ud til at øge danskernes kolesteroltal.
Small hazelnut Green Doughnut Rygsække Colorado Slate

Alexis Støvletter red Højhælede Public Desire Black wqSpn5ASlate Rygsække Doughnut Colorado Small Green hazelnut
Læs seneste...
Gavekort til BR og Toys'R'Us er med legetøjskædernes konkurs blevet værdiløse, og det kan i værste fald ramme modtagere af julehjælp.

 - Toppen af siden
© Copyright 2019 Fjordavisen.nu /v2
Tip avisen